Personal training

Personal training & leefstijl coaching
 

Ik, Marije Dokter, ben een personal trainer met liefde voor de buitensport. Echt heerlijk vind ik dat, trainen in de buitenlucht en gebruik maken van de omgeving voor kracht & cardio oefeningen. Ik train daarom voornamelijk in het Kruisbergsebos, een mooie natuurlijke omgeving. Je kan starten wanneer je wilt, of je nou ervaring hebt of niet. Wij gaan samen werken aan jouw persoonlijk trainingsdoel, laat mij je helpen! 

Naast persoonlijke trainingen ben ik ook een gecertiviseerd leefstijl coach en voedingsdeskundige. Als voedingsdeskundige kan ik je helpen inzicht te geven in jouw voedings- en gedragspatroon, zodat we dit patroon kunnen doorbreken en verbeteren. Jouw doelstelling behalen met blijvend resultaat!

Meer informatie over personal training en/of leefstijl coaching, dat lees je hier.