Reviews

Wat vinden onze klanten?

Carin op 24 augustus 2022

Sinds enkele jaren train ik bij Marije. De begeleiding is super, ze heeft verstand van zaken, ook op het gebied van voeding. Daarnaast zijn de lessen ook nog eens gezellig. Een combinatie dus van heel hard werken en plezier!! Na een uur les voel ik me heel voldaan. Het geeft mij veel energie! Marije is TOP!!


Esther op 25 mei 2022
Sinds begin dit jaar ga ik met veel plezier naar de bootcamptrainingen. Geen training is hetzelfde waardoor het ook erg leuk blijft. Iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen en de sfeer is erg goed. Kortom, echt een aanrader!
Joeri op 10 mei 2022
Na enkele jaren bootcamp ervaring bij een andere aanbieder ben ik onlangs gestart bij Bootcamp Doetinchem. Tijdens de trainingen wordt iedereen door de enthousiaste instructeurs gemotiveerd om op zijn eigen niveau de grens op te zoeken. Dus zowel beginners als gevorderden halen op deze manier het maximale uit de training.
En we trainen ook nog op de mooiste plek van Doetinchem in de Kruisbergse Bossen :)
Annemarie Bulten op 22 april 2022
Was al een tijd op zoek naar een leuke plek om te bootcampen. Die heb ik gevonden bij Bootcamp Doetinchem! Train er met veel plezier onder begeleiding van een enthousiaste Marije! Elke training is weer anders, wat het leuk en afwisselend maakt. Ook met blessures weet Marije raad en komt met genoeg alternatieven om toch te blijven trainen. Kortom aanrader!
Elma op 22 april 2022
Bij het sporten in de sportschool haakte ik vaak na een aantal keer al af, maar sporten bij bootcamp Doetinchem hou ik al ruim anderhalf jaar vol, zelfs meerdere keren per week. Het sporten in de buitenlucht geeft zoveel energie en doet mentaal ontzettend goed. Ik wil nooit meer anders!
De trainingen bij bootcamp Doetinchem zijn afwisselend, laagdrempelig en uitdagend tegelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen, maar deelnemers dagen elkaar ook uit. Bovenal is het onderling ook erg gezellig en voel je je meteen welkom.
Anette op 6 april 2022

Sporten bij Bootcamp Doetinchem kan iedereen op elk niveau. Ze weten je goed te motiveren zonder te pushen. Elke training weer een nieuwe uitdaging en altijd gezellig. Als je alleen komt, voel je je snel onderdeel van de groep en de extra activiteiten zoals de ouder-kindbootcamp of de kerst-bootcamp zijn altijd leuk en goed georganiseerd. Een klein nadeel: ook in de regen gaat de training altijd door...


Melinda op 5 april 2022

De bootcamp's zijn altijd anders, waardoor het nooit verveelt. Ze zorgen op een creatieve manier voor veel afwisseling. Daardoor is het ook voor iedereen - op elk niveau - goed te volgen. En dat is wat het zo leuk maakt! De instructeurs zijn betrokken, gezellig en enthousiast. Net als de andere bootcampers, die zich oprecht verbonden met elkaar voelen!


Marloes op 2 april 2022

Ik train altijd met veel plezier bij Bootcamp Doetinchem. Het enthousiasme, goede begeleiding en creativiteit zorgen ervoor dat ik met veel plezier sport. De combinatie van buiten sporten en afwisselende trainingen is echt een aanrader.


Gemiddelde beoordeling

5 / 5

(8 beoordelingen)

Je ervaring met Bootcamp Doetinchem insturen