Kinderfeestje

Bootcamp kinderfeestje!

Ben jij opzoek naar een mega actief en origineel kinderfeestje? Dan ben je bij Bootcamp Doetinchem bij het goede adres!
 
Bootcamp Doetinchem biedt kinderfeestjes aan voor kinderen vanaf 5 jaar. Tijdens de bootcamp zijn de kinderen bezig met allerlei verschillende spellen en oefeningen. Ze maken kennis met bootcamp materialen, zoals gewichtsballen, dumbells, kettlebells, touwen, autobanden etc. Ze hebben een actief uur vol eindeloos plezier! 
 
Dit is een kinderfeestje voor kids die niet bang zijn om hun handen vies te maken, want de locatie is in het Kruisbergse bos. Gedurende de bootcamp worden de kinderen begeleidt door bootcamp coach July terwijl een ouder/verzorger leuke foto’s van de kinderen kan maken. 
 
Een ontzettend leuk sportief kinderfeestje! Mocht je graag een eigen inbreng hebben in de het verloop van het kinderfeestje, dan is dat zeker mogelijk. Je kan bijvoorbeeld zelf aangeven of de cadeautjes aan het begin worden uitgpakt of misschien juist wel met een spelvorm. Daarnaast zijn pauzes ook in overleg in te delen, je dient wel zelf eten en drinken mee te nemen,dit wordt niet verzorgd vanuit Bootcamp Doetinchem. 
 
Om een bootcamp kinderfeestje aan te vragen, kunt u mailen naar: july@bootcampdoetinchem.nl
 
Datum & tijd: Afhankelijk van onze agenda
Locatie: Kruisbergse bos, Doetinchem, startlocatie de zandbult. (Andere locatie is eventueel mogelijk, omgeving Doetinchem.)
Duur: 60 minuten (Na de bootcamp kan je natuurlijk nog wel in het bos blijven om vrij te spelen.)
Kosten: € 70,- t/m 10 kinderen, daarna elk kind extra € 7,50