July

July Arends

Hey! Mijn naam is July Arends, ik ben werkende bij Bootcamp Doetinchem. Binnen Bootcamp Doetinchem zet ik mij in als Bootcamp coach voor leuke bootcamp trainingen. Ik heb eerder al aan heel veel sporten gedaan waaronder voetbal. Helaas moest ik hiermee stoppen vanwege een enkelblessure. Na een jaar revalideren besloot ik toch weer in beweging te komen en ben ik met bootcamptrainingen begonnen. In 2021 begon ik met de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 op het Graafschap College. In mijn derde jaar koos ik het profiel Gezondheid en moest ik voor dat jaar een stageplek hebben. Ik ben toen gestart met mijn stage bij Bootcamp Doetinchem. In juli 2023 liep mijn stage af maar daar bleef het gelukkig niet bij. Marije wilde mij graag in het bedrijf houden en zo ben ik zelf bootcamptrainingen gaan overnemen als bijbaantje. Aankomend jaar rond ik mijn opleiding af als leefstijl coach. 
 
In begin wist ik nog totaal niet wat ik na mijn opleiding moest gaan doen, maar door mijn stage en nu inmiddels werk ben ik er achtergekomen dat ik super graag in de buitenlucht training geef aan groepen; jong of oud maakt niet uit! Ik organiseer namelijk ook graag bootcamp kinderfeestjes. 
 
Ik sport zelf ook nog graag buiten, zo probeer ik minimaal drie keer in de week hard te lopen en doe ik ook heel vaak een bootcamptraining thuis. 
 
In de toekomst hoop ik mij steeds meer in het bedrijf te ontwikkelen door de ervaringen die ik op doe, meer trainingen te geven en opleidingen te volgen waarbij ik de kennis ervan goed kan gebruiken. Ik vind het geweldig om deelnemers nieuwe dingen aan te leren en ervoor te zorgen dat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan.